Valpar

Planer 2023

I år fyller Dagny 3 år och förhoppningsvis hittar vi en snygging till henne. Även Poppy skall paras och jag har spanat in en hane som jag tycker är supersnygg och håller tummarna för att det kan bli något av den kombinationen. Som vanligt så har jag ingen kölista utan en intresselista. Är ni intresserade av en valp så är det bästa att följa oss på Instagram där vi är aktivare än här på hemsidan. Det går givetvis också bra att maila oss.

Vårt avelsmål är att få fram pigga, aktiva, snygga och trevliga familjehundar. Lynnet är det absolut viktigste. Våra hundar lever med oss och är med på det mesta allt från en promenad i skogen till en lunch på NK. De är väldigt sällskapliga och älskar att ligga i soffan med oss. Samtliga i vår flock ogillar att gå upp tidigt och de är heller inte ett dugg förtjusta i regn och rusk. Då drar de filten över huvudet och vägrar gå ut. Man får verkligen ”dra” ut dem. Att spåra är det bästa de vet. Alla våra tikar är viltspårschampion och Laban skall snart gå sitt anlag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *