Valpar

Gott Nytt 2024


Det är så roligt att få så många mail om valpar. Vi planerar 2 kullar i år. I skrivande stund har vi precis parat en tik med en liten kaninhane – vi ser med förtjusning fram emot att följa detta söta par och håller tummarna för att det blir valpar i mars.

Sandenheds Elegant Élinne, bilden ovan, är tillbaka hemma igen. Ledsamt nog blev hennes familj hon flyttade till allergiska. Élinne stannar kvar här hos oss – hon är en ljuvlig liten tjej. Pigg, glad och busig men älskar även att ligga på ”sofflocket” och precis som hennes mamma under massor med filtar. Hon är liten och petite och vi hoppas på att hon kanske kan bli inmätt som kanin.

Vi önskar alla en fortsatt fin vinter och en bra start på 2024.

Sandeheds Kennel

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *