Referenser

Vi är så glada och stolta över våra fina valpar. Och lika glada är vi för att vi har hittat världens bästa familjer åt våra små. Såhär säger några av våra valpköpare. Är du intresserad av en valp från Sandenhed så ber vi dig att skriva ett mail med information om dig själv och berätta om varför en Sandenhed valp skulle passa just hos dig.


sandenheds elegant elinne

Sandenheds Elegant Linne – ”Barbro”

Catharina har varit så trevlig och hjälpsam för oss som är hundägarnybörjare, vet inte hur det gått utan henne!

Redan vid första samtalet, och sedan när vi hälsade på i Järna och för första gången fick träffa vår söta lilla Barbro, så fick vi ett vänligt och seriöst bemötande. All dokumentation och bakgrund fanns på plats och Catharina hade redan tänkt på alla våra frågor och allt var förberett. Vi har sedan dess löpande fått bra information och alltid snabba besked när frågor eller funderingar har uppstått (och även från de andra i Catharinas valpkulls-chat).

Barbro är en smart, rolig och supergullig liten krabat som sprider så mycket glädje i vår familj och bland alla som träffar henne, t o m valpkursfröken tycker att hon är fantastisk! Vi är så tacksamma för att vi hittade hit, det hade inte kunnat bli bättre!

Kram,

Lisa, Olle, Joel & Johan Staël von Holstein
StockholmSandenheds Clever Caesar – Caesar

”Vi vill dela med oss av vår personliga upplevelse hos Sandenheds Kennel, där vi köpt vår underbara dvärgtax, Caesar.

Från första stund fick vi en personlig och nära kontakt med Catharina där vi kände oss välkomna och kunde ställa alla våra frågor. Oavsett om det handlade om valpens hälsa, uppfostran eller något annat, fanns de alltid där för att ge oss välgrundade svar. De har en gedigen kunskap och erfarenhet inom uppfödning och omhändertagande av hundar. 

När vi träffade Caesar för första gången vid 5 veckors ålder blev vi överväldigade av glädje och kärlek. Valparna får leva med familjen och andra hundar i en kärleksfull och skyddad gårdsmiljö. Det var tydligt att de blev omhändertagna med stor omsorg och uppmärksamhet, det var en fröjd att se dem växa upp och utvecklas under sådana förhållanden.

När vi äntligen fick hämta hem Caesar fanns alla viktiga handlingar samlade och vi fick med oss värdefulla råd och tips om hur man bäst tar hand om en valp. De strävar verkligen efter att stödja och hjälpa sina valpköpare på bästa sätt.

Vi kan varmt rekommendera Sandenhed till alla som letar efter en ansvarstagande och kärleksfull uppfödare.”

Emma Eriksson med familj, Österskär 

Sandenheds Brilliant Banker – ”Bosse

”När vi lärde känna Sandenheds hundar blev vi förälskade med en gång, hundarna var så sociala och trevliga. När vi bestämde oss för att skaffa en hund fanns det inget alternativ, ska det vara hund så ska det vara en från Sandenheds kennel.

Oj vad vi väntade med spänning, Sandenheds Brilliant Banker ”Bosse” föddes 9/2 2022 och vi var överlyckliga att han skulle få komma till vår familj. Bosse är en helt underbar hund, precis som vi hade föreställ oss och lite till. Han är en social, vänlig, aktiv och helt fantstisk hund, han får följa med på allt och han finner sig väl i alla situationer.

Bosse brukar följa med till mitt kontor några dagar i veckan och där har han funnit sig väl till rätta och vunnit allas hjärtan, han har en förmåga att charma alla han träffar. Köper man hund från Sandenheds kennel kan man känna sig trygg, det är en väldigt seriös uppfödare, hundarna är inte bara väldigt vackra utan har även bra psyke som passar som fina familjehundar.”

Anna Olsson med familj i Säve Göteborg


Sandenheds Amazing Annie – ”Alice”

”Vilken lycka! När vi väl bestämt oss för att familjen var redo för att skaffa en till medlem tog vi kontakt med Sandenhed. Från första kontakt kändes allt super. Vi kunde ställa de tusen frågor man har som blivande hundägare. Vid första besöket, när valparna var 5 veckor, blev vi såklart helt tagna av de bedårande små valparna, men nästan lika överväldigade av att träffa mamma Lily och storasyster Cleo. Vilka fantastiska hundar. Hos Sandehed är djuren i centrum och de har en härlig miljö att växa upp i. På gården finns hästar, hundar och katter! Det är tydligt att alla djur får mycket kärlek från hela familjen. När vi hämtade vår lilla Alice så var hon trygg och harmonisk och van vid barn. Vi kan verkligen rekommendera Sandenheds Kennel till alla.”

Hälsningar familjen Ulmander Falk i Sollentuna.


Sandenheds Asthonishing Astor – ”Alfie

”När jag bestämt mig för att skaffa dvärgtax, så hade jag den stora lyckan att hitta Sandenheds kennel. Då jag inte haft tax tidigare, så hade jag massor med frågor om rasen och ville vara helt säker på at det var rätt för mig och min familj. Catharina och jag klickade direkt och jag ville absolut köpa av just henne. Jag har varit aktiv med hund större delen av mitt liv och det är så viktigt med en bra seriös uppfödare. vi har nu fått världens finaste lilla hund som skänker oss stor glädje varje dag. ”

Jessica Wethje, Falsterbo


Sandenheds Topaz- Tut – ”Sherlock


”Vi hade letat länge efter rätt tax för vår familj. Det skulle vara en korthårig, uppväxt i familj och hos en bra uppfödare. Det tog ett par år innan vi hittade rätt men när vi hittade Sandehed så föll allt på plats. Vi träffade Sherlock (Sandenheds Topaz-Tut) en sensommardag och det var kärlek vid första ögonkastet. Han är en social, urmysigt liten taxikille som blivit en självklar del av familjen. När vi nu funderar på ett litet tillskott letar vi ingen annanstans utan vänder oss till Sandenheds Kennel igen”.

Sandra Norrbin, Uppsala